Bewertungsscore 5163 Bewertungen

Margate, GB

Elena De Santis
20.7.2025
Fantastisk respons og støtte. De var raske med å svare på spørsmålene mine og finne en løsning. Jeg bruker nå Softwarelizenzexpress, og min erfaring er veldig positiv.
Fiona Markert
18.7.2025
Jeg er imponert over servicen!
Marlene Heidemann
17.7.2025
Ik heb alles precies op tijd ontvangen en het werkte vlekkeloos.
Johannes Zeller
16.7.2025
Broren min kjøpte det først, nå har jeg også gjort det.
Erik Vollmer
16.7.2025
Precies wat ik nodig had. Ik ben zeer tevreden over de service.
Alina Dreyer
16.7.2025
Jeg kjøpte med frykt, men det var den beste beslutningen jeg har tatt!
Vincent Pohl
16.7.2025
Designet overrasket meg—veldig moderne og behagelig.
Helene Krause
15.7.2025
Jeg hadde en veldig god opplevelse med å kjøpe programvare her. Jeg mottok nedlastingslenken umiddelbart. Jeg hadde noen spørsmål, og kundestøtten svarte raskt uten ekstra kostnad. Jeg kommer definitivt til å kjøpe her igjen.
Pascal Seidel
15.7.2025
Utmerket opplevelse med å kjøpe programvare i denne butikken. Produktet ble levert umiddelbart. Kundestøtten var hjelpsom og helt gratis. Jeg anbefaler denne butikken på det sterkeste.
Theresa Funke
Jeg sparte masse tid!

über livekort.no

info@livekort.no
Westwood Business Centre Unit A5aCT9 4JG MargateGB
Unsere ZahlungsmöglichkeitenMastercardVisa

livekort.no hat 163 Bewertungen gesammelt. Im Schnitt wurde der Shop mit 5 von 5 Sternen bewertet, wobei 5 Sterne die beste und 1 Stern die schlechteste Bewertung ist. Die ShopauskunftID lautet S44771.