Bewertungsscore 5163 Bewertungen

Margate, GB

Karoline Krüger
24.9.2025
Jeg var ved at give op, men jeg fandt det lige i tide. Meget god butik
Friederike Jung
24.9.2025
Jeg købte det næsten ved en fejltagelse, og nu bruger jeg det hver dag. Hvilke ting sker ved en tilfældighed
Tabea Krüger
23.9.2025
Midt i projektets kaos var denne software den stille helt. God butik!
Marisa Klein
23.9.2025
Jeg stod op, downloadede det uden store forventninger... og det endte med at redde min dag. Hahaha, fortsæt det gode arbejde!
Judith Hermann
23.9.2025
Lige hvad jeg ledte efter. Meget god butik!
Stefanie Keller
23.9.2025
Det sparer mig tid hver dag i mit arbejde!
Mira Fuchs
23.9.2025
Siden jeg har haft det, kører alt mere smidigt. Fortsæt det gode arbejde!
Henrike Köhler
23.9.2025
Ideel til dem, der ønsker hurtige løsninger. Meget god butik!
Sabina Peters
22.9.2025
Intelligent, praktisk og uden besvær! Det var et godt køb.
Marlies Schneider
22.9.2025
Jeg troede ikke, det var så nyttigt... indtil jeg prøvede det. Jeg anbefaler det, hvis du overvejer at købe det!

über livekort.dk

info@livekort.dk
Westwood Business Centre Unit A5a, Continental Approach,, England, CT9 4JG MargateGB
Unsere ZahlungsmöglichkeitenMastercardVisa

livekort.dk hat 163 Bewertungen gesammelt. Im Schnitt wurde der Shop mit 5 von 5 Sternen bewertet, wobei 5 Sterne die beste und 1 Stern die schlechteste Bewertung ist. Die ShopauskunftID lautet S32746.